Over aannemersbedrijf Van Lokven

 

Van Lokven is een betrouwbaar aannemersbedrijf en is gespecialiseerd op verschillende fronten. Zowel woningbouw, nieuwbouw en verbouwprojecten passen in dit rijtje thuis. Denk hierbij ook aan metselwerk van tuinmuren, schansmuren, garages en woonhuizen.
Daarnaast verrichten wij ook graag onderhoud- en renovatiewerkzaamheden voor u.

metselwerk woonboerderij gevelrenovatie woonhuis door aannemersbedrijf Van Lokven verbouw interieur metselwerk loods verbouw keuken

Nieuwbouw door aannemersbedrijf Van Lokven

 

 

 

 

 

 

 

 

Redenen om met ons aannemersbedrijf samen te werken:

  • Wij denken intensief met u mee en wij hebben oog voor ontwerptekeningen en details. Door onder andere onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste prijs-/kwaliteitsverhouding aanbieden.
  • Duidelijkheid vinden wij belangrijk en daarom zal er per project een vast aanspreekpunt zijn.
  • Bovendien zijn wij milieubewust en gaan wij op een duurzame manier te werk. Dit uit zich in het gebruik van milieuvriendelijke materialen en energiezuinige installaties.
  • Naast het leveren van vakmanschap van hoge kwaliteit, staan nog enkele andere waarden bij ons aannemersbedrijf hoog in het vaandel, namelijk: het treffen van goede voorbereidingen en het aanhouden van een duidelijke en strakke planning. Bovendien zijn wij erg waakzaam op het vooraf gestelde financieringsbudget en proberen wij deze zo veel mogelijk binnen de perken te houden. Dit zijn onder andere de redenen waarom opdrachtgevers bewust keer op keer voor onze samenwerking kiezen.
  • Tot slot proberen wij altijd vooruit te kijken en met gepaste oplossingen te komen voor eventuele problemen. Deze flexibele en open-minded mentaliteit creëren de basis voor een succesvolle samenwerking op lange termijn.