Uw partner in de woningbouw

 

woningbouwAannemersbedrijf Van Lokven is een zeer betrouwbare partner als het gaat om woningbouw. We zijn thuis in nieuwbouwprojecten waarbij we verrassende ideeën vertalen in een bijzonder gebouw. Hierdoor ontstaat altijd een unieke woning afgestemd op uw stijl, eisen en wensen.

Zowel in de sociale als in de vrije sector realiseren wij woningbouw projecten. Daarbij werken we vaak samen met organisaties. Iedereen kan bij ons terecht met zijn eigen plannen en zijn er ook mogelijkheden voor de particulier om een keuze te maken uit onze diverse woningtypes in zowel de vrijstaande woning als de twee onder één kap types. We durven elke uitdaging aan!

 

Het totaalpakket in woningbouw

 

  • Wij denken mee vanaf de eerste schetsen, dragen zorg voor ontwerptekeningen en details en komen zodoende tot de beste prijs en kwaliteitsverhouding.
  • Van Lokven heeft een platte organisatiestructuur met één aanspreekpunt per project.
  • Wij hebben natuurlijk oog voor moderne, energiezuinige installaties en milieuvriendelijke materialen. U kunt van ons verwachten dat wij, samen met onze gerenommeerde onderaannemers, duurzaam bouwen en een afgewogen keuze maken.
  • Van Lokven levert vakmanschap, een goede voorbereiding, budgetbewaking binnen de financiële kaders en een strakke en gedisciplineerde planning. Dit zijn keer op keer de redenen waarom opdrachtgevers en architecten meerdere malen samen met ons projecten realiseren.
  • We zoeken altijd samen naar de juiste oplossing voor de woningbouw. Een flexibele opstelling en netjes werken vormen de basis voor langdurige samenwerkingen met bedrijven en particulieren.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw woningbouw? Neem gerust eens contact met ons op! We denken graag met u mee.