Uw zolder verbouwen met aannemersbedrijf Van Lokven

 

U wilt de zolder verbouwen en de beschikbare ruimte beter benutten. Wat zijn uw ideeën hiervoor? Bij het verbouwen van een zolder wordt er vaak gedacht aan dakkapel. En terecht, een dakkapel zorgt voor veel licht en ruimte maar er moet natuurlijk wel budget voor zijn. Een dakkapel is namelijk geen goedkope oplossing. Een zolder verbouwen kan echter voor elk budget. Zonder dakkapel zijn er ook genoeg mogelijkheden. Kiest u voor een extra slaapkamer, werkkamer of misschien wel een nieuwe fitness ruimte? We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Tips om de zolder verbouwen

Voor het verbouwen van een zolder zijn er veel mogelijkheden maar ook een aantal aandachtspunten. Hieronder alvast een kleine opsomming:
verbouwen zolder

  • Is de isolatie van de zolder goed genoeg om er een woonfunctie aan te geven? In veel oude woningen is het dak vaak niet of niet goed voorzien van isolatie.Natuurlijk is dit vaak wel op te lossen maar er dient wel rekening mee gehouden te worden.
  • Denk aan extra voorzieningen zoals stopcontacten, verwarming, tv aansluiting etc
  • De zolder heeft vaak een schuin dak waardoor het lastig in te richten is. Maak optimaal gebruik van de ruimte met bijvoorbeeld schuifkasten.
  • De zolder kan te bereiken zijn met een vaste trap zijn of een losse trap. Denk bij de keuze hierin vooral aan de gebruikers.

Hoe verder?

zolder verbouwenWe komen graag bij u langs om de zolder te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. We hebben ervaring in veel verschillende soorten woningen zoals ook statige herenhuizen, villa’s en boerderijen.

In een oriëntatiegesprek bekijken we de mogelijkheden en bespreken we uw eisen en wensen. Neem hiervoor gerust eens contact met ons op.